Connect with us

Šport

Hádzaná: Posledný nadstavbový zápas extraligy Piešťanci nedohrali

Published

on

Reklama

Hádzanári MHK Piešťany nastúpili v stredu 3. apríla o 18:00 h na posledný duel nadstavby proti Považskej Bystrici. Stretnutie však nedohrali. Dôvodom bol výpadok elektrického prúdu. Ten postihol včera podvečer viacero piešťanských ulíc.

Reklama

Elektrina vypadla v závere prvého polčasu a ani po stanovenej čakacej dobe nenabehla. Hádzanári tak zápas nedohrali a rozhodcovia ho predčasne ukončili. MHK Piešťany by mali navrhnúť náhradný termín duelu. Keďže však  išlo o posledné kolo nadstavby, ktorého výsledok už nič nemohol ovplyvniť, kluby sa dohodli na platnosti výsledku v čase prerušenia duelu. MŠK Považská Bystrica by tak mal vyhrať 14:12. Výsledok však musí ešte schváliť športovo-technická komisia SZH. 

Hádzanárov MHK Piešťany ako nováčika extraligy, ktorý skončil na piatej priečke nadstavbovej časti extraligy, teraz čaká súboj o Ligový pohár. Súpermi Piešťancov budú HK Agro Topoľčany, ŠKP Bratislava a HC Sporta Hlohovec. Diváci sa tak môžu tešiť na viacnásobné susedské derby zápasy so špeciálnym nábojom.

Reklama

-th- Ilusr. foto: M. Bučko

Populárne články