Novinky
Posledné hodiny roka si môžete v Tematíne dopriať jedinečné gurmánske zážitky
Feniklový šalát s pomarančom, kozím syrom obaleným vo vlašských orechoch, či pečený steak z jeleňa marinovaný v medovine, to je len kúsok gastronomického potešenia, ktoré vás čaká na Silvestra v Reštaurácii Tematín. Prežite posledný deň roka s jedinečnými gurmánskymi zážitkami.
Počas silvestrovského večera v Penzióne a Reštaurácii Tematín si môžete vychutnať výnimočnú štvorchodovú večeru. Na prípitok sa bude podávať Prosecco Perlae Naonis Brut, Friuli DOC. Nasledovať bude Feniklový šalát s pomarančom, kozím syrom obaleným vo vlašských orechoch a marinovanými hrozienkami s domácou brioškou. Určite si pochutíte aj na Šafránovom rizote s mascarpone a limetkou, píniových orieškoch a parmezáne. Jedinečný zážitok pre chuťové poháriky ponúkne tiež pomaly pečený steak z jeleňa marinovaný v medovine so šípkovou omáčkou a opekanými šúľancami. Na záver menu sa pripravuje Grilovaný ananás na mede s koriandrom a domáca vanilková zmrzlina.
Počas noci bude k dispozícii taktiež teplý a studený bufet. Vychutnať si môžete tiež lahodné francúzske syry, či pečenú pražskú šunku s klinčekami a nebude chýbať ani tradičná kapustnica.
O zábavu sa postará DJ Pege a napätie si môžete užiť pri žrebovaní tomboly. Cena vstupného je 50 eur na osobu. Rezervácie na čísle 0905 425 962.
PR
-
Aktuality2 týždne ago
Ortopedická ambulancia v nemocnici končí. Na poliklinike budú tri
-
Aktuality3 týždne ago
Piešťanské letisko využil svetoznámy hudobník
-
Aktuality2 týždne ago
U Báthoryčky chystajú otvorenie zrekonštruovaného kaštieľa – naliali doň viac ako 1,7 milióna eur
-
Aktuality1 deň ago
Na piešťanskom internáte zomrel 17-ročný študent