Connect with us

Reklama

Piešťanské Čajky dnes hostia špičkový maďarský tím Uniqa Euroleasing Šopron

Published

on

Reklama

Basketbalistky Piešťanských Čajok dnes odohrajú svoj štvrtý prípravný zápas a druhý na domácej palubovke Diplomat arény. Piešťanky preveria majsterky maďarskej ligy a účastníčky Euroligy Uniqa Euroleasing Šopron. Stretnutie začína o 18:00.

Piešťanské Čajky naposledy v nedeľu prehrali na palubovke maďarského Győru a dnes by si rady napravili chuť proti súperovi z rovnakej krajiny. Dnešným súperom Čajok je špičkový maďarský tím Uniqa Euroleasing Šopron. Desaťnásobný víťaz maďarskej ligy, bude aj v nasledujúcej sezóne nastupovať v elitnej Európskej súťaži Eurolige. Šopron je dlhodobo jedným z najlepších maďarských tímov a na jeho súpiske sa nachádzajú veľmi kvalitné hráčky. Spomenúť treba Američanku Yvonne Turner, Švédku Bintu Drammeh, Srbku Aleksandru Crvendakič, 208 cm vysokú Maďarku Bernadett Hatar, ale i Američanku reprezentujúcu Srbsko Danielle Page.

Reklama

Piešťanské basketbalistky už v minulosti viackrát dokázali, že vedia hrať aj proti kvalitným európskym družstvám a chcú to predviesť aj dnes na domácej palubovke. Stretnutie začína o 18:00 h v Diplomat aréne, vstupenky sa budú predávať od 16:30 v hodnote 2 eur.

-TS Piešťanské Čajky-

Reklama

Populárne články