Connect with us

Novinky

Futbal: Úspešný január pre PFK Junior

Published

on

Reklama

Chlapci z prípravky PFK Junior odohrali počas posledných dvoch januárových víkendov dobre obsadené turnaje, v ktorých potešili výsledkami, ale najmä predvedenou hrou. Ročník 2007 pod vedením trénera Stachuru absolvoval hneď dva turnaje. Prvý v sobotu 23. januára v Galante a ďalší v nedeľu 24. januára v Myjave. Na turnaji v Galante obsadil po dominantnom výkone prvé miesto. V konkurencii Šale, Komárna, Petržalky, Zlatých Moraviec, Vrábel, Senca a Lokomotívy Trnava sa piešťanskí chlapci prezentovali vynikajúcim výkonom a zaslúžene obsadili prvé miesto bez jedinej prehry. Do Piešťan tak putovali aj ďalšie ocenenia.

IMG_20160203_152433_371_resize

Reklama

Najlepším strelcom turnaja sa stal Piešťanec Filip Fodrán, ktorý vyhral suverénne aj súťaž individuálnych zručností v žonglovaní s futbalovou loptou, kedy nažongloval dvakrát viac ako druhý v poradí. Nestratila sa ani druhá polovica družstva ročníka 2007, ktorá zápasila na turnaji v Myjave. Po víťazstvách nad Myjavou „A“, českými Kunovicami a Senicou chlapcom trochu došli sily a po tesných prehrách s Myjavou „B“ a Častkovcami obsadili pekné tretie miesto.

Ročník 2005 pod vedením trénera Krištofa zaznamenal prvé miesto na domácom turnaji v sobotu 30. januára, ktorý absolvoval bez prehry s jednou remízou v peknom zápase s Lokomotívou Trnava a dvomi víťazstvami nad rovesníkmi zo Serede a Moravan nad Váhom. Najmenší futbalisti tak dokázali nadviazať na dobré výkony z prvej polky januára. Chlapcom držíme palce do ich ďalšieho účinkovania.

Reklama

loptove hry_resize

-Jozef Glos-

Populárne články