Connect with us

Súťaž

Hľadáme fotku mesiaca na tému „Prituhuje“

Published

on

Reklama

V spolupráci s fotoateliérom a minilabom FOTOCOLOR na Teplickej ulici v Piešťanoch prinášame súťaž o Fotografiu mesiaca. Aktuálne  hľadáme fotku mesiaca február 2012 na tému „Prituhuje“. Je na vás ako sa s témou popasujete, kreativite sa medze nekladú.

[singlepic id=25247 w=450 h=400 float=center]

Reklama

Súťažné podmienky:

Súťaže sa môže zúčastniť ktokoľvek, amatér aj profesionálny autor. Fotografie v rozlíšení 800×533 px pridáte do súťaže pomocou online formulára. Uveďte názov fotografie, vaše meno a kontaktné údaje. Zaslaním fotografie potvrdzujete, že je vašim dielom a máte k nej autorské práva. Zároveň dávate súhlas na voľné a bezodplatné použitie fotografií na propagáciu tejto súťaže. Vyhlasovateľ súťaže nenesie zodpovednosť za prípadné zneužitie fotografií treťou stranou.

Reklama

Hlasovanie:

Víťazom sa stane autor, ktorý získa najviac hlasov od čitateľov portálu PNky.sk. Hlasovanie je obmedzené na jeden hlas pre jednu fotografiu z jednej IP adresy. Hlasovať môžete aj za viacej fotografií. Pre určenie víťaza je rozhodujúci počet hlasov a v prípade ich rovnosti je druhým kritériom hodnota získaných hviezdičiek danej fotografie.

Víťaz získa poukaz na tlač fotografií v minilabe FOTOCOLOR na Teplickej ulici v Piešťanoch (bývalý 35 korunový obchod) v hodnote 30 eur.

[singlepic id=23629 w=500 h=300 float=center]

Termíny:

Fotografie môžete posielať do 25. februára 2012. Budeme ich priebežne zverejňovať (fotografia sa nezobrazí na stránke hneď, musíte počkať kým ju schváli administrátor) a od okamihu ich zverejnenia je možné za ne hlasovať v súťaži. To znamená, že čím skôr pošlete fotografie, tým získate dlhší čas, kedy je za ne možné hlasovať. Hlasovanie bude ukončené 29. februára 2012.

PRIDÁVANIE FOTOGRAFIÍ UKONČENÉ.

HLASOVANIE UKONČENÉ.

[nggallery id=1399]

Populárne články