Connect with us

Novinky

Zuzana Vráblová s vyhrala ďalšie veľké podujatie

Published

on

Reklama

V egypstskom Sliders Cable Parku  v El Gouna si aktuálne dali zraz najlepší európski a africkí jazdci na wakeboardoch a wakeskatoch. Bola medzi nimi i wakeskeaterka Piešťanka Zuzana Vráblová, ktorá obhajovala titul spred dvoch rokov, keď sa vlaňajších majstrovstiev Európy a Afriky nezúčastnila. Hoci pretek bol dramatickejší ako inokedy, svoj post kráľovnej wakeskeatu v piatok 1. decembra obhájila. 

Reklama

Konkurenciou mnohonásobnej majsterke sveta bola v Egypte predovšetkým Španielka Telma Cester. O šestnásť rokov mladšia pretekárka vyhrala prvé finálové kolo, keď jej rozhodcovia  priznali 71 bodov a Z. Vráblovej 68,67. V druhom finálovom kole Piešťanka zabojovala a predviedla zostavu ohodnotenú rozhodcami na 76 bodov. Španielka sa tiež o niečo zlepšila, keď predviedla jazdu ohodnotenú 74,67 bodmi, avšak na Slovenku to nestačilo. Tá si tak pripísala do zbierky ďalší titul majsterky Európy.

Zuzana sa už o pár dní objaví na Slovensku. V Bratislave sa totiž 9. decembra chystá jediná európska zastávka svetového turné filmu Istudiomo. Jeho autorom je Andrew Roehm, ktorý sa ním snaží priblížiť a predstaviť wakeskating. Rozhovor s ním si môžete prečítať tu. Na Slovensko sa pri tejto príležitosti chystajú viaceré zvučné mená wakeskatu, s ktorými sa tak môžete v brastislavskom Hangairi stretnúť aj vy.

Reklama

Foto: EA Cable Wakeboard & Wakeskate Championship

Populárne články