Connect with us

Reklama

Zoznámte sa s Power Jogou

Published

on

Reklama

Cvičenie, po ktorom sa každý cíti fyzicky aj psychicky oveľa lepšie bude hlavnou témou workshopu, ktorý sa uskutoční 26. januára vo Fitness SiTy.

power joga

Reklama

Trojhodinový kurz je rozdelený do štyroch blokov. Na úvod sa dozviete ako správe dýchať, koncentrovať sa na pohyb vlastného tela a ako technicky zvládnuť jednotlivé pozície.

V druhej časti predvedie skúsená cvičiteľka Radka Dorošová pozície, ktoré hravo zvládnu začiatočníci, ale zajmú aj tých, ktorí power jogu už predtým skúsili.

Reklama

Tretí blok je určený pokročilým. Cvičiteľka Miška Hluchová sa zameria na náročnejšie pozície, ale poskytne aj cenné rady ako lepšie udržiavať rovnováhu a pracovať s dychom.

Záverečná časť s Katkou Benčíkovou bude venovaná hatha joge, teda cvikom, ktoré využívajú pohyb na vytvorenie vnútorného pokoja. Vďaka tomuto cvičeniu sa môžete naučiť rozumieť svojmu telu.

Workshop štartuje 26. januára o 14.00 h vo Fitness SiTy, ktoré sídli na Dopravnej uliči č. 19 v Piešťanoch. Pre všetkých účastníkov je pripravené zdravé občerstvenie v podobe zázvorového čaju s citrónom a čerstvého ovocia.

Text: PR

Populárne články