Connect with us

Novinky

Značka ŠHK 37 Piešťany sa vracia na hokejovú mapu Slovenska, A-čko však zatiaľ nebude

Published

on

Reklama

Od ročníka nadchádzajúcej sezóny 2018/19 sa obnovuje pod značkou ŠHK 37 Piešťany juniorské mužstvo, ktoré bude hrať 1. juniorskú ligu. Seniorské mužstvo s veľkou pravdepodobnosťou tento rok nevznikne, informovalo ŠHK 37 Piešťany prostredníctvom facebookovej stránky Piešťanskí Havrani.

Podľa zverejneného vyjadrenia jedným z hlavných dôvodov neobnovenia A mužstva je platný zákon o športe. Podľa nových smerníc od 1. 1. 2019 musia byť hráči zamestnancami klubu, musia byť za nich odvádzané odvody a všetky ostatné náležitosti. „Faktom je však to, že slovenský šport nie je na niečo podobné pripravený a klubom hrozia veľké problémy,“ píše stránka Piešťanskí Havrani.

Reklama

„Juniorská liga sa hrá cez víkend, v sobotu a nedeľu. Vedenie klubu by chcelo docieliť, aby začiatky našich zápasov boli o 16-tej hodine, aby aj verejnosť mala možnosť prísť pozrieť v „hokejovom“ čase na hokej,“ informujú Havrani.

V novej sezóne za ŠHK 37 Piešťany nastúpia: D. Blišťan, V. Danylenko, Š. Macháč, Š. Benik, A. Fajmon, G. Galbavý, M. Krieger, J. Savara, D. Sloboda, A. Beňačka, M. Boor, R. Less, M. Matečný, M. Kubla, V. Urban, D. Vacula, A. Varačka, P. Zámečník, J. Keprt, M. Kubíček, J. Leitner, M. Scheuer, T. Svíčka, M. Šimo, F. Štefánik, M, Štefanka a D. Šiška.

Reklama

-red- Ilustr. foto: -th-

Populárne články