Connect with us

Šport

Zmaľovala futbalistov

Published

on

Reklama

Andreu Jackovú Piešťancom asi netreba príliš predstavovať. Ak by však náhodou niekto nevedel, prípadne pre cezpoľných, ktorí zájdu na náš web, je to niekoľkonásobná majsterka Slovenska v bodypaintingu.  

[singlepic id=240 w=320 h=240 float=left]Namaľovala toho už veľa, ale počas prípravného kempu slovenských futbalových reprezentantov v Piešťanoch sa jej podaril ďalší kúsok. Zmaľovala totiž našich futbalistov.

Reklama

Nie, nenarobila im modriny, ale zo Stana Šestáka spravila leva, z Martina Škrteľa bojovníka, z Jána Muchu geparda, Miroslav Stoch sa na chvíľu zmenil na bojovníka silnejšieho odvaru a kapitán Marek Hamšík na peknučkú zebru. Celé veselé fotenie, tak ho Andrea špecifikovala, má na svedomí denník SME, kde si budete môcť 9. júna pozrieť výsledok v tematickej prílohe venovanej majstrovstvám sveta vo futbale. Teším sa z tejto skúsenosti, mám rada svoju prácu, lebo mi umožňuje stretnúť sa s ľuďmi a dokonca sa ich aj dotýkať. Najlepšie sa mi maľoval Stano Šesták, vidieť, že má dcéru a je v znamení strelca, ako ja, správne strelený,,“ skomentovala fotenie piešťanská maliarka na telo. [singlepic id=246 w=320 h=240 float=right]Vďaka blížiacemu sa futbalovému sviatku, kam sa po prvý raz, pozrú aj slovenskí futbalisti, mala Andrea tiež možnosť maľovať fanúšikov, ktorý sa chceli odfotiť s futbalovou trofejou pre majstrov sveta počas jej návštevy na Slovensku. Dôkaz nájdete vo fotogalérii medzi fotkami, ktoré nám poslala. Pred blížiacimi sa majstrovstvami, sa s promoaktivitami trhá vrece, a tak je Andrea naplno vyťažená aj tento štvrtok a piatok, keď bude maľovať pre zoznam.sk futbalové dresy na telá šestnástich slovenských dievčat.

Autor: Tomáš Hudcovič   Foto: archív A. Jackovej

Reklama

[nggallery id=8]

Populárne články