Connect with us

Šport

Zápasníci Styx Fighters Gym boli úspešní na majstrovstvách Slovenska

Published

on

Reklama

Pezinská Juda Aréna hostila 8. decembra Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v MMA (ultimátne zápasy) a K-1. Piešťanský športový klub Styx Fighters Gym na nich úspešne reprezentovalo osem zápasníkov.

[singlepic id=37884 w=520 h=340 float=center]

Reklama

V predázápasoch MMA (zápasníci so štatistikou 0-5 zápasov) sa premiérovo predstavili Samuel Šebo a Dávid Drabík. Obaja však prehrali. Potom sa v K-1 predstavil Lukáš Bajtoš, ktorý po dvoch víťazstvách získal vo váhovej kategórii do 65 kg titul majstra Slovenska.

V kategórii do 71 kg sa predstavil iba 14-ročný Patrik Gálik. Svoj zápas síce prehal na body, ale patrí mu veľké uznanie, nakoľko bol v pyramíde seniorov.

Reklama

REKLAMA

V kategórii Open (bez rozdielu hmotnosti) mal nad súpermi prevahu David Hauser (brat Martina Hausera, ktorý je aktuálny držiteľ medzinárodného titulu K-1 ). Vyhral až po jednom extrakole nad zápasníkom z Malaciek Matúšom Vašekom a tým získal titul majstra Slovenska.

Vo váhovej kategórií do 77 kg sa predstavil ďalší iba 14-ročný zápasník, Roman Hovorka, ktorý vyhral nad skúsenejším zápasníkom Tomášom Banyaszom zo Šaštína a tiež sa stal majstrom Slovenska. Náš Andrej Molnár nestačil v kategórii do 84 kg na najúspešnejšieho zápasníka ligy Michala Kaina z Malaciek.

Medzinárodný titul MMA na záver dostal Matúš Janči, ktorý mal prevahu v oboch zápasoch v kategoórii do 77 kg.

[nggallery id=2063]

Text a foto: Patrik Schlesinger

Populárne články