Connect with us

Reklama

WeRunPiešťany chystajú beh cez najzaujímavejšie zákutia Piešťan

Published

on

Reklama

Prečo sme založili WeRunPiešťany? Príjemné počasie a vynikajúce podmienky, ktoré bežcom ponúka naše mesto Piešťany boli hlavnými dôvodmi, ktoré nás inšpirovali k vytvoreniu bežeckej skupiny WeRunPiešťany. 

Primárnym cieľom zakladateľov bežeckej komunity je navzájom sa inšpirovať, motivovať, vymieňať si bežecké skúsenosti a hlavne zabávať sa behom. Vždy sa snažíme prispôsobiť trasu a tempo bežcom tak, aby ju zvládol naozaj každý. Naša skupina je určená hobby bežcom bez rozdielu veku či pohlavia. Bežecká skupina WeRunPiešťany vznikla približne pred rokom a za tento krátky čas sme spolu s takmer 300 bežcami odbehli viac ako 40 behov.

Reklama

WeRunPiestany_resizeDlho sme uvažovali nad uskutočnením väčšej bežeckej akcie a vznikom podujatia Športové dni Piešťany sa nám naskytla možnosť realizovať sa. Pre účastníkov sme pripravili beh s peknou a zaujímavou trasou s dĺžkou takmer 10 kilometrov. Štart a cieľ sa nachádzajú v centre podujatia pri Dome Umenia a trať povedie cez najzaujímavejšie zákutia Piešťan. Každý bežec dostane štartový balíček, občerstvenie po behu a spomienkovú medailu.

we run mapaNa prvých troch bežcov v štyroch kategóriách čakajú vecné odmeny. Výsledky budú spracované čipovou technológiou. Prvý ročník behu WeRunPiešťany sa uskutoční 02. augusta o 10:00 pri Dome Umenia. Všetky podrobné informácie spolu s možnosťou registrácie nájdete na stránke www.werunpiestany.sk, priamo propozície nájdete tu.

Reklama

Tešíme sa na vás

Nataša Haringová (WeRunPiešťany)

Populárne články