Connect with us

Šport

V sobotu sa bude bežať cez Ahoj

Published

on

Reklama

V sobotu 9.6.2012 sa prvým kolom začína Piešťanský pohár v lesnom behu 2012, ktorý týmto vstupuje do svojho tretieho ročníka. Prezentácia bude od deviatej hodiny ráno v lyžiarskom stredisku Ahoj na Banke pri Piešťanoch.

[singlepic id=30373 w=320 h=240 float=left]Prví priaznivci pohybu na čerstvom vzduchu v prírode sa vydajú na trať dlhú cca. 10 km už o 10 hod. a budú to práve tí, čo si prídu letný les vychutnávať. To znamená, že pôjdu v kategórii Nordic walking, čo v našom ponímaní môžeme kľudne nazvať turistická kategória. Špeciálne náradie nie je vyžadované, takže každý, kto má chuť prejsť zopár kopčekov, môže prísť a vyraziť. Hneď po štarte turistov budú pretekať deti. Od tých najmenších do 6 rokov, až po takmer juniorov do 15. Títo už budú mať vyznačené svojmu veku primerané trate na zjazdovke. Hlavné kategórie behu sa pripravia na štart o 11-tej hodine. Minulý rok ako prvý do cieľa dobehol Palo Šimko zo Svrbíc za neuveriteľných 45 minút aj 14 sekúnd a tým stanovil rekord na tejto trati, ktorý sa môžu pokúsiť prekonať tento rok tí najrýchlejší.

Reklama

[singlepic id=30375 w=320 h=240 float=right]Tradične bude pre všetkých účastníkov (a aj ich doprovod) pripravené občerstvenie a samozrejme po dobehnutí posledných pretekárov do cieľa aj vyhlásenie výsledkov a odmenenie tých najrýchlejších.

V tomto roku pripravili  organizátori pre „usilovných“ účastníkov aj špeciálnu odmenu. Ten, kto sa zúčastní aspoň dvoch kôl pohára, dostane ako odmenu pamätné tričko. Preto príďte, pobehajte, zrelaxujte a zabavte sa už 9. júna na prvom kole. Ďalšie kolo bude Beh Zlatým vrchom v júli a Beh okolo Marhátu v auguste.

Reklama

Bližšie informácie o trati, príjazde a časovom rozpise, resp. možnosť online prihlásenia ako aj prehľadu už prihlásených, nájdete na našich klubových stránkach beh.yw.sk .

Na stretnutie s vami sa teší tím ŠBR Piešťany.

[nggallery id=1681]

Autor: jd

Populárne články