Connect with us

Šport

V atraktívnom hokejovom zápase porazil Slovan Jönköping 7:4

Published

on

Reklama

Piešťanský zimný štadión bol jednou zo zastávok 4. ročníka European Trophy, v rámci ktorej si zmerali sily účastník KHL Slovan Bratislava a HV 71 Jönköping. Pred vyše dvoma tisíckami divákov ťahali hostia zo Švédska za kratší koniec.

[singlepic id=46795 w=320 h=240 float=left]O senzáciu sa postaral hneď v prvej minúte odchovanec tunajšieho hokeja Michel Miklík. Keď protivníci stratili puk v útočnom pásme strelil prvý gól, časomiera vtedy ukazovala iba 40. sekundu zápasu. Neskôr si však niekoľko šancí vypracovali hráči HV 71 Jönköping. Asi v polovici prvej tretiny vyrovnali, ale na ich gól odpovedal presnou strelou Milan Bartovič.

Reklama

Po prestávke Slovan ukázal svoju silu. V priebehu 10 minút strelili jeho hráčky štyri góly, zatiaľčo Švédom sa to podarilo iba raz. Opäť skóroval Milan Bartovič, po ňom Tomáš Mojžiš a Libor Hudáček.

V úvode tretej tretiny využili hostia presilovku a svoj štvrtý gól dali počas hry bez brankára a upravili stav na 6:4. Bartovič však strelil svoj tretí gól tohto zápasu do prázdnej brány a definitívne rozhodol o výsledku 7:4.

Reklama

[nggallery id=2478]

Foto: Mário Petlák

Populárne články