Connect with us

Reklama

Tradičný Piešťanský Akvatlon tento raz na Lodenici

Published

on

Reklama

Radi plávate alebo beháte? Rekreačne alebo na plný plyn? Potom neváhajte a prihláste sa na Piešťanský Akvatlon!

Najskôr si odbehnete 3 kilometre po vale popri jazere Sĺňava, potom treba zaplávať kilometrové kolečko vo vodnej nádrži s momentálne výnimočne teplou vodou a nasleduje ďalší 3 kilometrový beh.

Reklama

akvatlon plagatKeď si netrúfate sami na celé preteky alebo viete len plávať alebo behať, spravte štafetu!

Môžete si zašportovať aj celá rodinka, tak neváhajte a prihlásite i svoje deti, ktoré budú plávať 25 / 50 metrov a behať 200 alebo 500 metrov. Mladší žiaci budú behať 600 metrov a plávať 200 a starší žiaci pôjdu dvojnásbobnú vzdialenosť a beh si na záver zopakujú.

Reklama

5. ročník Piešťanského Aquatlonu sa uskutoční v nedeľu 30. augusta pod zastrešením Slovenskej triatlonovej únie tentokrát v zmenenej lokalite na Lodenici. Pôjde zároveň aj o 12. kolo Slovenského pohára v akvatlone a 16. kolo Slovenského pohára mladších a starších žiakov. Štart hlavnej kategórie je plánovaný na 13,30 popoludní. Vyhlásenie výsledkov je plánované približne hodinu po štarte hlavnej kategórie. Prezentácia bude možná už od deviatej ráno ako aj dodatočná registrácia. Na prezentáciu si treba dať pozor, pretože pol hodinu pred štartom jednotlivých kategórii sa depo uzatvorí.

Okrem príjemného prostredia je pripravené pre pretekárov aj občerstvenie, pre víťazov finančné prémie a pre deti sladká odmena.

Štartovné 10 Eur vopred a 15 eur na mieste pretekov. Deti a žiaci zdarma.

Link na registráciu:

www.solarun.sk/piestansky-akvatlon-prihlaska.php

Info: Jana Beňačková

janka.benacka@gmail.com, 0917805243

Jozef Drahovský

jozef.drahovsky@seznam.cz, 0904975140

Úhrada štartovného vopred: 2924856385/1100

Do správy pre príjmateĺa uveďte prosím meno a číslo prihlášky.

-inf-

Populárne články