Connect with us

Šport

Tím Havranov začína sezónu s novým kádrom

Published

on

Reklama

A mužstvo hokejistov ŠHK 37 Piešťany sa v novom zložení zúčastnilo už na Memoriále Pavla Zábojníka vo Zvolene minulý týždeň, na ktorom sa však havranom neveľmi nedarilo a v tabuľke skončili poslední.

Po dlhších rokovaniach sa vedenie ŠHK 37 Piešťany dohodlo na ďalšom pôsobení s českým obrancom Ivom Kotaškom, ďalej do tímu vybralo Samuela Petráša, ktorý sa doteraz pripravoval so Slovanom Bratislava.

Reklama

Do prípravy hokejistov ŠHK 37 Piešťany sa zapojili aj ďalší mladíci. O miesto v obrane bude bojovať odchovanec Slovana Bratislava Patrik Bačík. Havrani mali o bronzového medailistu z minuloročných majstrovstiev sveta do 20 rokov záujem už minulý rok, no vtedy putoval do Nitry. Ďalej budú tréneri Gudas s Krišákom skúšať Filipa Surovku, naposledy hráča prvoligovej Senice. Kotaška, Bačík i Surovka nastúpili za havranov prvý raz na prípravnom zápase proti Skalici v utorok 11. augusta.

Naopak s niektorými členmi sa „staronový“ hlavný tréner tréner Leo Gudas začiatkom augusta rozlúčil. S mužstvom sa ďalej nebude pripravovať Rus Yegor Grishatov a dvaja piešťanskí odchovanci Andrej Mrázik a Martin Žitňanský. Pred memoriálom sa rozlúčili tréneri s Matejom Cuníkom a káder útočníkov neposilní ani Dávid Horňák.

Reklama

Zdroj: www.shk37piestany.sk, ilustračné foto: L. Duračka, archív PNky

Populárne články