Connect with us

Šport

Tenistka Cibulková relaxovala v kúpeľoch

Published

on

Reklama

Po výmene trénera si na niekoľkodňový relaxačný pobyt vybrala kúpele vo svojom rodnom meste. Jej príprava na ďalšiu sezónu, v ktorej sa chce dostať do top 10, začala oddychom. Najlepšia slovenská tenistka aktuálne figuruje na 15. mieste rebríčka WTA.

Reklama

Dominika Cibulková síce žije v Bratislave, ale do Piešťan sa rada vracia. Účinky tunajších kúpeľov využila aj pred rokom. „Mám rada pohodu a ticho, ktoré k nim patrí,“ pochvaľuje si a dodáva: „No a chodievam sem samozrejme hlavne kvôli bahnu. To piešťanské je jedinečné.“ V hoteli Thermia Palace strávila prvý novembrový týždeň.

REKLAMA

Reklama

Svoju kondičku bude ešte dolaďovať na Štrbskom Plese a už v decembri sa chce naplno pustiť do tenisových zápasov. Začne turnajom na Floride. Počas nasledujúcej sezóny ich má naplánovaných vyše dvadsať. Povedie ju kapitán fedcupového tímu Slovenska Matej Lipták, ktorý nahradil Petra Miklušičáka. Ten stál pri Cibulkovej najväčších úspechoch. V uplynulej sezóne porazila napríklad svetovú jednotku Viktoriju Azarenkovú a dosiahla svoje najlepšie koncoročné umiestnenie v rebríčku WTA v kariére.

Text: ts/red Foto: http://www.facebook.com/dcibulkova

Populárne články