Connect with us

Koktail

Súčasťou Carat Tunig Party bude nočný drift

Published

on

Reklama

Hlavnou hviezdou jubilejného 10. ročníka obľúbeného motoristického podujatia je skupina Kontrafakt. Viac než 1 000 automobilov súťažiacich v 70 rôznych kategóriach uvidíme na piešťanskom letisku 21. a 22. júna.

[singlepic id=31875 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Carat Tunig Party v piatok o 14.00 h, kedy sa otvoria brány letiska. „Môžete si užiť voľne šprinty a zazávyz vašimi kamarátmi, sledovať profesionálnych driftérov ako trénuju na sobotný pretek, prípadne sa s nimi aj rovno povoziť vďaka možnosti drift taxi,“ odkazujú návštevníkom organizátori a dodávajú: „Večer odštartuje tá najväčšia párty, aká kedy na motoristickej akcii bola.“

Jej súčasťou bude Europa 2 Road Show, H16, Kontrafakt (Rytmus Ego Anys) Miss Carat Tuning Party, Europa2 Dance Exxtravaganza, obrovský ohňostroj k 10. výročiu a pokus o vytvorenie najväčšieho miešaného drinku na Slovensku. Program vyvrcholí historicky prvými nočnými driftami na Slovensku.

Reklama

V sobotu sa uskutoční 3. kolo slovenského šprintérskeho šampionátu áut a motocyklov – alebo jednoducho Drag Race, 2. kolo slovenského driftérskeho šampionátu Transport Projekt King of  Drift Slovakia 2013 a 3. kolo slovenskej medzinárodnej súťaže Tuning Battle, kde autá súťažia o najkrajší design. Nebude chýbať ani súťaž dB Drag, kde automobily súťažia o čo najsilnejší sound systém.

Text: Tlačová správa Foto: Richard Hesko

Populárne články