Connect with us

Novinky

Slovakmani sú už na trati

Published

on

Reklama

Železní muži a ženy sa vydali na trať Slovakmanu 226 dnes ráno o siedmej. Najskôr absolvujú 3,8 km vo Váhu, potom 180 km na bicykli a na záver ešte odbehnú maratón.

Reklama

Pretekárov dnes čaká napokon celkom príjemné počasie. Má byť polooblačno s teplotou okolo 30°C a jemným vetrom, čo je oproti pôvodne predpovedaným teplotám okolo 35 °C celkom príjemná zmena. 

V príjemnom telom ráne sa vydali pretekári na plaveckú trať z nábrežia Váhu na Lodenici. Čakajú ich tri okruhy, teda celkovo 3,8 km s časovým limitom 2 hodiny.

Reklama

Nasleduje štandardná trať na bicykloch z Piešťan do Maduníc respektíve Červeníka. Tú absolvujú súťažiaci šesťkrát, čo znamená 180 km. Časový limit pre túto časť preteku je 10 hodín od štartu podujatia. Jazdí sa za plnej premávky, takže vodiči skúste k nim byť ohľaduplní.

Na záver absolvujú pretekári ešte šesť bežeckých okruhov z Lodenice do mestského parku s celkovou dĺžkou 42,2 km. Časový limit je 17:00 hod od štartu podujatia. 

Najlepších súťažiacich možno v cieli očakávať medzi 15:00 h a 15:30 h. Trate sa uzatvárajú o 23:00 h. Vyhlásenie výsledkov je naplánované o 23:10 h. Počas celého večera bude na Lodenici Slovakman párty.

-inf- Foto: Tomáš Hudcovič

 

Populárne články