Connect with us

Šport

Slovakman štartuje už dnes Piešťanskou sedmičkou

Published

on

Reklama

Prvá augusta je v Piešťanoch už tradične spojená s vrcholovým športovým podujatím. Tentoraz prisľúbilo účasť na medzinárodných triatlonových pretekoch Slovakman vyše 300 účastníkov z 12 krajín. Zajtra, 2. augusta ich čaká 3,8 km plávania, 180 km cyklistiky a 42,2 km maratónskeho behu.

[singlepic id=17433 w= h= float=center]

Reklama

Podujatie má štatút Spoločných majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v dlhom triatlone a zároveň je súčasťou prestížnej Ford Czechman Tour – Český pohár v dlhom triatlone. Najpočetnejšie zastúpenie v štartovom poli budú mať tradične domáci pretekári a účastníci z Českej republiky.

Štart týchto nesmierne náročných pretekov sa uskutoční v sobotu o 7.00 h na Lodenici. Triatlonistov čaká najprv plávanie, potom bicykel a na záver maratón po 7 km dlhom okruhu popri Váhu a cez mestský park. Najlepší by mali prísť do cieľa okolo 15.30 h.

Reklama

Túto trať si už dnes o 17.00 h môže vyskúšať každý. Stačí sa s dostatočným predstihom prihlásiť na sprievodné preteky s názvom Piešťanská sedmička, ktoré taktiež začínajú na Lodenici.

 (mp)

Populárne články