Connect with us

Šport

Slovakman 226 spustil prihlasovanie, blíži sa už 15. ročník

Published

on

Reklama

Triatlonový závod Slovakman 226 má pred sebou v sobotu 5. augusta 2017 už 15. ročník. Počas podujatia sa bojuje o titul Majster Slovenskej republiky v dlhom triatlone Ford Czechmantour 2017 a prebehnú aj 4. kolo Českého pohára v dlhom triatlone a 2. kolo Česko – Slovenského pohára. V závode dlhom 226 kilometrov sa musia pretekári popasovať s 3,8 kilometrovou plaveckou traťou, 180 kilometrami v sedle bicykla a 42,2 kilometrovým behom. Minuloročný závod pri neúčasti mnohonásobného šampióna Petra Vabrouška vyhral Jan Oppolzer. Prihlasovanie pretekárov je už spustené prostredníctvom webového formulára.

w_MG_9767

Reklama

„Máme za sebou štrnásť ročníkov a čaká nás také malé jubileum. Pamätám sa na moju pätnástku. To som sa prvýkrát tuším opil a začal som všetkým tvrdiť, že už som dospelý. No nebol som (opitý áno). S dospelosťou ma Slovakman určite predbehol. Pätnásťročný Slovakman je oveľa dospelejší ako som bol ja. Preskákal si za to obdobie všeličo. Vyrástol z malého decka na celkom slušného tínedžera s dobrými skúsenosťami a referenciami. Pamätám na prvé ročníky, ktoré sme dokázali zorganizovať s pár ľudmi a skoro bez ničoho. Teraz nás je podstatne viac a o technike, ktorá je potrebná na zabezpečenie, radšej ani nehovorím.

Jednoducho sa nám Slovakman o niečo zväčšil. Tak budeme aj naďalej na tom pracovať, aby Slovakman pokračoval aj naďalej v nadobúdaní skúseností a zbieraní dobrých referencií. Takže teraz je to opäť na Vás, milí priatelia Slovakmanu, aby ste sa prihlasovali a spolu s nami v tradičnom termíne prvej augustovej soboty oslávili pätnáste narodeniny nášho spoločného dieťaťa (môjho a Pala Peciara), proste nášho Slovakmanka,“ informuje o podujatí organizátor Vladimír Baron.

Reklama

-lt/Zdroj: Slovakman 226/Foto: archív-

Populárne články