Connect with us

Novinky

Termín 51. ročníka Silvestrovského behu je už známy, organizátori spustili registráciu

Published

on

Reklama

Silvestrovský beh medzi mostami, ktorý organizuje Družba Piešťany a spoločnosť Snowca, sa bude konať 30. decembra. Okrem občerstvenia na bežcov čakajú aj hodnotné ceny. Organizátori už spustili registráciu na 51. ročník podujatia. 

Bežci budú mať k dispozícii viacero trás. „Trasa 150 metrov je určená pre detičky, žiaci a žiačky budú behať 1 250 metrov, ženy 2 500 m, muži od 40 rokov 5 000 m a hlavná mužská kategória do 40 rokov 10 000 m. Súčasťou Silvestrovského behu bude aj Furmanský beh, ktorého sa môže zúčastniť naozaj každý. Dĺžka Furmanského behu je polovičná – 5 000 m,“ prezradila organizátorka Jana Beňačková.

Reklama

Motiváciou pre bežcov budú určite hodnotné ceny – prvou sú hodinky s GPS. Navyše, za prekonanie rekordu na trati s dĺžkou 5 000 a 10 000 metrov získa bežec finančnú prémiu vo výške 100 eur. Na fanúšikov bežeckého športu čaká tiež bohatá tombola.

Deti, žiaci a žiačky štartovné neplatia. Pri platbe vopred je štartovné 7 eur, pri platbe na mieste 10 eur. V cene je zahrnuté občerstvenie v podobe čaju, iontového nápoja a tyčinky. Bežci si po výkone budú môcť posedieť v termálnom bazéne na Eve.

Reklama

Registrovať sa môžete tu.

-inf, foto: archív-

Populárne články