Connect with us

Šport

Silvestrovský beh na certifikovaných tratiach a v realite. Pripravených je viacero noviniek

Po pandemických obmedzeniach a virtuálnych ročníkoch sa 58. ročník tradičného Silvestrovského behu opäť uskutoční v realite medzi piešťanskými mostami. 30. decembra si budete môcť užiť atmosféru kúpeľného ostrova a prebehnúť sa cez Kolonádový a Krajinský most.

Published

on

Reklama

 

Organizátori certifikovali trate na 5 km a 10 km už minulý rok a teraz si ich budete môcť spoločne vyskúšať. Štart sa presunie do priestoru Kúpeľného ostrova. Na každého účastníka čaká pamätná medaila.

Reklama

Novinkou bude, že prezentácia sa uskutoční vďaka spolupráci so Slovenskými liečebnými kúpeľmi Piešťany v kúpeľnom dome Napoleon. Šatne, sprchy a vonkajší bazén s termálnou vodou sú k dispozícii na kúpalisku Eva.

 

Reklama

Organizátori nadviazali tiež spoluprácu s organizáciou HappyMove, ktorá pomôže zabezpečiť detské behy.

„Spojili sme svoje sily tiež s organizáciou Asociácia pomoci postihnutým – APPA a stali sme sa súčasťou programu Nadácie ZSE s ktorou organizujeme zbierku pre Timku Hricovú,“ dodávajú organizátori informáciu o charitatívnom rozmere podujatia.

S atmosférou príde pomôcť Moderátor Joly a DJ Krtko. Viac informácií na FB stránke podujatia a propozície a prihlasovanie priamo na silvestrovskybeh.sk.

-red-

Populárne články