Connect with us

Novinky

Silvestrovský beh je tu, atléti môžu po ňom relaxovať na Eve

Published

on

Reklama

Jubilejný ročník Silvestrovského behu medzi mostami sa uskutoční už o pár hodín. Popoludnie v stredu 30. decembra bude v Piešťanoch patriť atletickému podujatiu, ktorého základy položili mladí Piešťanci pred 50-timi rokmi po vzore San Paula. Aktuálne je prihlásených v rôznych kategóriach sedemdesiat účastníkov. Tento rok si pretekári môžu užiť novinku, keď sa po preteku môžu zregenerovať na Eve. Tu bude prebiehať aj registrácia.
MG_0923[1] Štart a cieľ je na Kolonádovom moste. Beží sa po nábreží Ivana Krasku na Krajinský most. Ďalej po prebehnutí mosta po lávke pre peších na kúpeľný ostrov po ľavom brehu Váhu k hotelu Thermia Palace, ďalej doprava popred hotel a následne okolo fontány späť na Kolonádový most. Dĺžka okruhu je 1250 m.

Najmenšie deti sa postavia na štart o 15:15 h. Hlavná kategória štartuje o 17:00 h. Prezentácia začína o 14:00 h a uzávierka je 30 minút pred štartom príslušnej kategórie.

Reklama

V rámci jubilejného ročníka organizátori vypísali prémie za dosiahnutie časov v hlavnej kategórii na 10 km a na polovičnej trati 5 km vo výške 100 €. Na 10 km je prémia za čas pod 31:30 min. 100 € a na 5 km je prémia za čas pod 15:45 min. rovnako 100 €. V prípade dosiahnutia uvedených časov viacerými pretekármi bude prémia rozdelená rovnakým dielom.

V kategóriách dospelých a dorastu dostanú finančnú odmenu prví traja v jednotlivých kategóriách. U žiakov sú pripravené pre prvých troch vecné ceny a medaile. Deti predškolského veku čaká pamätná medaila a sladkosť. Víťaz „Furmanského behu“ dostane poukážku od reštaurácie FURMAN.

Reklama

Pripravená je aj tradičná tombola pre všetkých prihlásených pretekárov, kde sú prvou cenou GPS hodinky.

-red-

Populárne články