Connect with us

Šport

ŠHK37 má nové posily, dnes ich čaká zápas proti Zvolenu

Published

on

Reklama

Hokejistov ŠHK37 čaká dnes o 18:00 na ploche domácej Easton Arény mimoriadne ťažký zápas proti mužstvu HKM Zvolen, ktoré vedie Tipsport Ligu. Havrani budú chcieť určite nadviazať na víťazstvo proti Košiaciam a dopomôcť by im k tomu mali ich tri nové posily, obrancovia Jakub Kania, Radovan Trefný a útočník Ján Pardavý mladší. V ceste im však bude stáť ofenzívne ladený celok zo Zvolena, ktorý má rovnako výbornú defenzívu. Diváci budú môcť v drese hostí vidieť najproduktívnejšieho hráča súťaže Kamila Brabenca, najlepšieho strelca Jana Semoráda, či mladého, no spoľahlivého brankára Samuela Baroša. Ak chcete prežiť napínavý zápas a pravé hokejové emócie, určite dnes príďte našich chlapcov podporiť.

zvolen

Reklama

V poslednú októbrovú nedeľu sa Havrani predstavia na ľade tretieho mužstva v tabuľke, MHC Martin. Dnes čaká tretie mužstvo tabuľky zápas na ľade Košíc, ktoré určite preveria silu nášho ďalšieho súpera. Martinu sa v tomto ročníku na svojom ľade mimoriadne darí, v siedmich domácich zápasoch nenašiel ani jeden súper recept nato ako domácich zdolať. Možno to budú práve Havrani, ktorým sa to ako prvým podarí. Držte našim palce!

martinDvadsaťosemročný obranca R. Trefný č. 9 prichádza do Piešťan z Dukly Trenčín, kde v aktuálnom ročníku odohral sedem zápasov. Trenčiansky odchovanec má za sebou aj angažmán vo francúzskom Lyone, predtým pôsobil v extraligovej Nitre.unnamed

Reklama

Dvadsaťštyri ročný odchovanec Jakub Kania rodák z Českého Tešína, kmeňový hráč HC Oceláři Třinec naposledy pǒsobil v minulom ročníku v prvoligovom Kladne. Bývalý mládežnícky reprezentant Českej republiky spojil prevažnú časť svojej kariéry s Třincom, ktorý ho pre potreby Piešťan bez problémov uvoľnil na limitovaný transfer do konca sezóny.

Ofenzívne rady havranov rozšíri dvadsaťjeden ročný Ján Pardavý mladší s číslom 98. Ten odohral za Piešťany aj niekoľko prípravných zápasov, no následne putoval do prvoligovej Trnavy. Tam patril k najlepším hráčom, v 12 zápasoch nazbieral 10 bodov (6+4) a svojimi výkonmi si vypýtal miesto v extraligovom kádri Piešťan.

 

-lt/zdroj: ŠHK37 Piešťany-

Populárne články