Connect with us

Šport

Rann Rebels vyrovnalo finálovú sériu na 1:1

Published

on

Reklama

Finále play-off 19. ročníka Piešťanskej hokejbalovej ligy pokračovalo druhým zápasom v nedelu 23. júna. Detroit Red Wings prehrali s Rann Rebels 1:4 po tretinách 1:1, 0:3 a 0:0. Ďalší zápas finálovej série sa odohrá v nedeľu 30.6.2013 opäť o 10.00 na hokejbalovom ihrisku v parku pri dome umenia. Pozývame všetkých divákov povzbudiť najlepších piešťanských hokejbalistov.

[singlepic id=44583 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Úvod zápasu bol obojstranne opatrný a do prvej šance sa dostali hráči Detroitu ale Haring neprestrelil brankára Rebels. Prvý gól zápasu padol po rýchlej akcii dua Mišura a Mário Potoček keď druhý menovaný bez prípravy otvoril skóre zápasu. O vyrovnanie sa postaral po ideálnej prihrávke Haringa skórujúci Lušňák.

Reklama

Druhá tretina sa začala tlakom Detroitu ale z gólu sa tešili hráči Rann Rebels, keď v strede ihriska zabojoval Vrábel a prihral Rosovi a ten so šťastím a s pomocou zadného mantinela prekonal dezorientovaneho brankára Detroitu. O tretí gol teamu Rann Rebels sa postaral opäť ich prvý útok keď akciu Mišuru dokončil Mário Potoček a rýchlou dorážkou zvýšil už na 3:1. Po treťom góle začal Detroit hru vabank a do odkrytej obrany sa dostali znova Potoček s Mišurom po nádhernej kombinácii zavŕšil skazu obhajcu titulu Matej Mišura. V záverečnej tretine sa viac krát vyznamenal brankár Rann Rebels Rubint a famóznymi zákrokmi sa postaral o vyrovnanie série na 1:1.

Góly: Haring Mário, Potoček 2, Mišura, Rosa

Zostavy: DETROIT RED WINGS : Obertáš – Mateička, Ručkay J., Seman, Paulech, Pekarčík, Filip R., Haring J., Lušnák P.

Rann Rebels: Rubint – Imrich, Potoček P., Potoček M, Mišura, Sluka, Rosa, Vrábel

Text: Rasťo Vrábel Ilustr. foto: Mário Petlák

REKLAMA

bkk

 

Populárne články