Connect with us

Novinky

Proti Banskej Bystrici aj s Páleníkovou, vstup do roka 2017 chcú mať Čajky víťazný

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky vstúpia do nového roku 2017 domáci zápasom s Banskou Bystricou, ktorú v Diplomat aréne privítajú už v sobotu 7. januára. Pre Čajky to bude „generálka“ pred finálovým turnajom Slovenského pohára žien, ktorý budú počas nadchádzajúceho víkendu 13. až 15. januára hostiť v Piešťanoch.

Čajky v prvom vzájomnom meraní síl v tejto sezóne na palubovke púm z Banskej Bystrice jednoznačne uspeli a zvíťazili o 40 bodov 91:51. Nič iné ako víťazstvo si nepripúšťajú ani pred zajtrajším zápasom v Diplomat aréne a chcú sa pred Slovenským pohárom naladiť víťazstvom. „Je to posledný zápas pred Slovenským pohárom. Môžeme sa dostať do zápasového tempa po Vianočných sviatkoch a pristupujeme k nemu s plnou vážnosťou,“ vraví pred sobotným stretnutím tréner Čajok Martin Pospíšil.

Reklama

Čajky si cez vianočnú prestávku oddýchli, načerpali nové sily a od 1. januára opäť naplno zarezávali v Diplomat aréne. „Verím, že sme dobre nachystaní. Baby dostali trošku dlhšie voľno počas Vianoc, ako v minulých sezónach. Prišli však dobre naladené a tréningový proces mal vysokú kvalitu, čo berieme pozitívne,“ pokračoval kouč piešťanského tímu.

V stretnutí s Banskou Bystricou už môžu Čajky rátať aj s Teréziou Páleníkovou, ktorá mala problémy s chrbtom a zlepšuje sa aj stav dlhodobo zranenej Lucie Krč-Turbovej. „Do zápasu po dlhšej pauze zasiahne aj Terez Páleníková. Nechcem to zakríknuť, ale každým dňom sa lepší aj stav Lucii Krč-Turbovej a pevne verím, že s ňou už budeme môcť čoskoro rátať,“ dodal na záver Martin Pospíšil.

Reklama

-Piešťanské Čajky-

Populárne články