Connect with us

Šport

Priaznivci Tai Chi pozývajú na ukážkové cvičenie

Published

on

Reklama

Združenie Taoistického Tai Chi v Slovenskej republike je nezisková dobrovoľnícka organizácia,ktorá prináša zdravotné vnútorné umenia Taoistického Tai Chi čo najširšej verejnosti.

[singlepic id=40408 w=320 h=240 float=left] Združenie v 70-rokoch v Kanade založil taoistický mních Majster Moy Lin Shin. V dnešnej dobe združenie pôsobí vo viac ako 25 krajinách sveta. Vlani združenie oslávilo 15. výročie pôsobenia na Slovensku.

Reklama

Všetky pobočky organizácie na celom svete pracujú podľa rovnakých cieľov a úloh. Kombinácia týchto zámerov a overených postupov zaručuje, že študenti kdekoľvek na svete budú dostávať rovnakú kvalitu inštruktáže a pozornosti.

V našej krajine pôsobí v šiestich mestách a jedným z nich sú aj Piešťany. Už 1. a 8. októbra sa môžu záujemcovia zúčastniť na ukážkovej hodine o 17.00 h na Gymnáziu sv. Michala Archanjela.

Reklama

Hodiny vyučujú akreditovaní inštruktori dobrovoľníci a sú zamerané na zdravotný prospech cvičencov a nemajú bojový alebo súťaživý charakter. Cvičiť môžu ľudia v každom veku a fyzickej kondície. Cvičenie je vhodné aj pre ľudí s rôznymi zdravotnými problémami a aj pre ľudí na vozíčku.

Pre viac informácii môžete navštíviť webovú stránku: www.taoist.sk alebo volať na číslo 0948 50 15 50.

(inf)

REKLAMA

IJaV-2

Populárne články