Connect with us

Šport

Pozvánka na Ples športovcov

Published

on

Reklama

Basketbalový klub mládeže Piešťany už po štvrtýkrát organizuje Ples športovcov. Uskutoční sa 14. januára o 18.00 h v hoteli Sĺňava. V rámci programu vystúpia aj profesionálni tanečníci zo súťaže Let´s Dance, ktorí sa hostí taktiež pokúsia naučiť niečo zo svojho majstrovstva.

[singlepic id=9620 w=320 h=240 float=left]O zábavu sa postará DJ Marek a taktiež folklórny súbor. Nebude chýbať tombola. Podľa organizátorov ples dáva možnosť prezentovať šport, športovcov a partnerov klubu aj inak ako iba na športoviskách. „Myslím, že ples je zaujímavou príležitosťou ako poďakovať partnerom športových klubov za pomoc športu prostredníctvom spoločenského uznania. Môže tiež pomôcť utužiť športové kolektívy a prináša možnosť komunikácie rodičov a predstaviteľov klubov. Výťažok z plesu bude použitý na podporu mládežníckeho športu v Piešťanoch,“ informoval za organizátorov Miloš Drgoň. Cena lístka pre verejnosť je 35 eur/osoba (stoly pre 6 a 12 osôb). Lístky pre športové kluby stoja 30 eur/osoba (stoly pre 6, 12, 18 a 24 osôb).

Reklama

Organizátori ponúkajú športovým klubom možnosť  umiestniť na podujatí bannery ich partnerov a prezentovať ich ako sponzorov toho ktorého športu.

Informácie o predaji lístkov e-mailom alebo prostredníctvom SMS na: ples.sport@gmail.com a 0918732518.

Reklama

-inf-, aktualizované 6.11.2011 21:30 h

Populárne články