Connect with us

Šport

Podhradský a Rybanský sú majstrami Slovenska na pádlovacích trenažéroch

Published

on

Reklama

Už po tretíkrát sa v sobotu 28. januára v bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park konali majstrovstvá Slovenska v ťahaní na pádlovacích trenažéroch. Vďaka účasti dvoch dánskych pretekárov (v juniorskej i seniorskej kategórii, pričom obaja svoje preteky vyhrali) mali Slováci aj medzinárodnú konkurenciu. Diváci, ktorí sa zišli v hojnom počte, vytvorili dramatickým pretekom veľmi dobrú atmosféru. Tituly majstrov Slovenska v kategórii 14 – ročných chlapcov získali pretekári z klubu Kajak & Kanoe Piešťany, na 1000 metrov bol najlepším Daniel Rybanský, Samuel Podhradský nenašiel premožiteľa na trati s dĺžkou 200 metrov.
IMG_2619

Medzi najatraktívnejšie disciplíny sa zaradili tie, v ktorých pretekali členovia slovenského strieborného štvorkajaku z Ria v K1 na 200 a 1000 metrov. Erik Vlček vo finále na tisícke zo slovenských pretekárov bol najlepší. Predbehol ho iba úradujúci dánsky majster na trenažéri Nicolai Morcke a na treťom mieste dopádloval Piešťanec Matej Michálek, ktorý preteká za ŠKP.IMG_2617

Reklama

Za Kajak & Kanoe Piešťany pretekali traja pretekári v kategórii 14 – ročných chlapcov a nielenže sa všetci traja prebojovali do finále v oboch disciplínach, ale si podelili i tituly majstrov Slovenska. V K1 na 1000 metrov sa majstrom Slovenska stal Daniel Rybanský a na 200 m. získal druhé miesto. Samuel Podhradský získal titul majstra Slovenska na 200 metrov a v tisícke dopádloval na druhom mieste. Daniel Ragula v oboch disciplínach skončil na krásnom siedmom mieste.

Pretekárom srdečne gratulujeme a prajeme veľa podobných úspechov v tohtoročnej sezóne.

Reklama

– Kajak & Kanoe Piešťany-

Populárne články