Connect with us

Novinky

Po Váhu sa budú preháňať draci, pridajte sa a zažite skvelú atmosféru

Published

on

Reklama

V rámci Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny dňa 3. júna 2017 sa uskutoční 8. ročník pretekov „DRAGON CUP PIEŠŤANY“ o pohár primátora mesta Piešťany. Preteky organizuje Občianske združenie Neptún klub Piešťany a v minulom roku sa ich zúčastnilo rekordných 15 posádok. Do pretekov sa môže zapojiť akýkoľvek kolektív napríklad z firmy, školy, športového klubu obce a podobne, skrátka ktokoľvek kto je schopný zostaviť dobrú partiu s aspoň 18 osobami. Okrem drobnej námahy sa jedná o dobrý relax a zábavu, ktorú je možné zažiť len, ako člen súťažiacej posádky. Termín nahlásenia účasti na preteky je do 20. mája 2017.

Preteká sa v dvoch hlavných kategóriách hobby – trénujúce posádky a fun – amatérske posádky, aby boli jednotlivé družstvá rozdelené podľa výkonnosti. Samozrejme, že sa bude pretekať aj v detskej kategórií a v prípade, že sa prihlásia aspoň 3 školské tímy zo stredných škôl-

Reklama

V detskej kategórií musí byť v posádke minimálne 50-percentná účasť detí do 15 rokov. V minulom ročníku v kategórii hobby zvíťazila posádka Neptún klub Piešťany v kategórii fun družstvo Technického skúšobného ústavu, v detskej kategórii vyhrali Dračí lovci.

Bližšie informácie na emaily neptunklubpiestanygmail.com respektíve  na telefónnom čísle 0911787896. Posádky majú možnosť tréningov, ktoré je potrebné dohodnúť na horeuvedenom čísle.

Reklama

-Milan Koščál-

Populárne články