Connect with us

Šport

Piešťanský zápasník zaznamenal úspech v Poľsku

Published

on

Reklama

Matúš Janči zo Styx Fighters Gym Piešťany získal striebro v poľskom extraligovom turnaji ultimátnych zápasov MMA. Slováci sa s kolegami z Poľska dohodli na začlenení našej Ligy nových talentov do tamojšej extraligy.

[singlepic id=42384 w=320 h=240 float=left]Pre našu reprezentáciu bola účasť na turnaji v Poľsku veľmi dobrou skúsenosťou, na základe ktorej tréneri vedie na čom majú v ďalšej príprave reprezentantov popracovať. Patrik Schlesinger a Marián Strelecký z vedenia SMAS (Styx MMA Association Slovakia) sa po týchto úspechoch dohodli s organizátormi poľskej extraligy na začlenení našej Ligy nových talentov. Zápasníkom to umožní rásť aj na medzinárodnej úrovni.

Reklama

V Poľsku sa konali aj Majstrovstvá Európy ADCC (najprestížnejšia svetová organizácia zameraná na Submission Fighting), ktorej súčasťou bola aj nominácia na Majstrovstvá sveta. Na tomto šampionáte sa zúčastnilo 180 zápasníkov z celej Európy. Tomáš Netsch zo Styx Fighters Gym Piešťany vo váhovej kategórií do 65,9 kg prehral už v elimináciách.

(red)

Reklama

REKLAMA

fitness sity cvicenia

Populárne články