Connect with us

Podujatia

Piešťanský Akvatlon aj pre širokú verejnosť či deti

Published

on

Reklama

V nedeľu 29. augusta 2021 sa uskutoční na Lodenici v Piešťanoch ďalší ročník Piešťanského Akvatlonu. Okrem možnosti účasti širokej verejnosti – od malých detí, cez žiakov a mladistvých po dospelých v Open kategórii, pôjde o ďalšie kolo Slovenského pohára v Akvatlone.
Prekonávaná vzdialenosť v hlavnej kategórii bude taká istá ako minulý rok. Najskôr sa bude behať 3 km, potom 1 km plávať a nasleduje opäť beh na 3 km.
Organizátori sa rozhodli približovať disciplíny – plávanie a beh širokej verejnosti. Kategória OPEN pre ženy a pre mužov na skrátenú vzdialenosť – plávanie 500 m a beh 3 km, je určená pre všetkých, ktorí vedia trochu plávať a behať a chcú si zasúťažiť alebo si takúto kombináciu vyskúšať.
Samozrejme, kto chce, môže si strihnúť dlhšiu trať sám. Nemusí byť vôbec registrovaný v triatlonovej únii. Akvatlon si môžu prísť vyskúšať aj detičky na trase – 25 / 50 metrov plávanie a 200 / 500 m beh podľa ročníkov.
Štart hlavnej kategórie pretekov na vzdialenosť 3 km – 1 km – 3 km je plánovaný na 12.30 hod a pol hodinu po nich odštartuje kategória Open Muži / Ženy – 500 m / 1 km. Deti štartujú od 10.00 h ráno.
Súčasťou štartovného bude čip, pamätná medaila, občerstvovačka počas preteku a občerstvenie po pretekoch. Prví traja bežci v jednotlivých kategóriách získajú vecné ceny.
Registrácia: www.vysledkovyservis.sk alebo cez Triatlonovú úniu.
Zdroj: TS   Black Swans Triclub Piešťany

Reklama

Populárne články