Connect with us

Novinky

Piešťanskí žiacki atléti hľadajú posily do tímu

Published

on

Reklama

Starším aj mladším žiakom z piešťanskej Družby sa na pretekoch v sobotu 27. júna v Trenčíne i o deň neskôr v Skalici darilo. Všetci zabehli svoj osobný rekord a bodovali. Potrebovali by však aj nové posily, hľadajú dievča a chlapca do štafety, rok narodenia 2006, 2007 alebo 2008.

Ako uviedla trénerka Annamária Halmová, pandémia deťom neubrala na rýchlosti a všetci bežali svoje osobné rekordy. Z pretekov staršieho a najmladšieho žiactva  v Trenčíne si odniesli i viacero medailí. Andrea Ciklamíniová sa umiestnila na tretej priečke v behu na 800 m, Natália Krepopová si odniesla striebro v behu na 150 m a chlapčenská štafeta v zložení Samo Krepop, Erik Ranostaj, Matúš Kubala a Rišo Haberern obsadila tiež druhé miesto.

Reklama

Minulú nedeľu bojovali mladší žiaci v Skalici a boli veľmi úspešní. Petra Baláková zvíťazila v behu na 60 a 150 m.  Zorka Krupová skončila v rovnakých disciplínach tretia,  Eliška Drahovská suverénne získala zlato v behu na 1500m a dostala sa na druhé miesto v slovenských tabuľkách. Danka Brežná sa prebojovala do finálovej osmičky v skoku do diaľky. Samko Krepop obsadil 4 miesto v behu na 60 m a v behu na 150 m skončil piaty. Štafeta si odniesla striebro z behu na 4×60 m.

Piešťanským bežcom sa v tak v predošlý víkend darilo, ako však uviedla trénerka, zišli by sa im dvaja členovia do tímu. Hľadajú šikovné dievča a chlapca vo veku 12 až 14 rokov.

Reklama

-red- Zdroj a ilustr. foto: A. Halmová, Ján Balko

Populárne články