Connect with us

Šport

Piešťanské tenistky si doma zahrajú finále extraligy proti Slovanu. Už zajtra

Tenisový klub Kúpele Piešťany pozýva všetkých tenisových fanúšikov v sobotu 4. mája 2024 od 10,00 hod. na finále ženskej Extraligy. Súperkami piešťanských tenistiek budú hráčky TK Slovan Bratislava. Domáce hráčky sa prebojovali do finále po jedenástich rokoch. Vstup je voľný, hrať sa bude na dvorcoch 8, 10 a 11.

Published

on

Reklama

„Naše družstvo sa do finále Extraligy prebojovalo potom, ako vyhralo základnú skupinu A, keď postupne zdolalo TK DRANaM Košice 7:0, TK Slávia STU Bratislava 5:2 a TKM Madunice 4:3. V domácom družstve nastupujú tri odchovankyne klubu Karolína Mráziková, Terézia Mĺkva a Soňa Depešová, ktoré dopĺňajú „naturalizované Trenčianky“ Laura Svatíková s Natáliou Slabou. Na pozícii legionárky sa striedajú „Prostějovské posily“ Julie Štruplová (294. WTA ranking), Kristýna Tomajková a Julie Paštiková. Nehrajúcim kapitánom družstva je Marek Hrehorčík,“ informovali predstavitelia TK Kúpele Piešťany.

Proti Slovanu domáci tím nebude favoritom, ale už účasť vo finále je nad očakávanie a dievčatá sľubujú, že budú bojovať o každú jednu loptičku. Podporou im môže byť aj silná divácka kulisa, takže sa na vás tešia.

Reklama

Zápas môžete sledovať online, STZ pripravil livestream na linku https://www.youtube.com/tenipocom.

Reklama

TS / red Foto: TK Kúpele Piešťany

Populárne články