Connect with us

Šport

Piešťanské Čajky hľadajú svoje nástupkyne

Published

on

Reklama

Do konca tohto školského roka sa môžu prihlásiť dievčatá, ktoré chcú navštevovať tréningy Basketbalového klubu mládeže Piešťany. Cez prázdniny sa uskutočnia basketbalové kempy aj pre
chlapcov.

[singlepic id=44228 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Ich organizátori sľubujú deťom individuálny prístup, základy posilňovania, gymnastiky a strečingu, pobyt v prírode spojený s hrami a turistikou, aj rôzne súťaže a turnaje. Začiatočníci pritom dostanú špeciálnu starostlivosť.

Reklama

„Basketbalové kempy pomohli mnohým hráčom v kariére. Myslíme si, že tieto akcie majú význam pre mladých basketbalistov a basketbalistky z hľadiska odstraňovania nedostatkov a zároveň pre zdokonaľovanie individuálnych zručností,“ hovoria organizátori. Na kempoch by sa podľa ich slov mali deti zdokonaliť v driblingu, streľbe, prihrávkach aj v riešení rôznych herných situácií.

Basketbalový kemp je určený deťom od 7 do 12 rokov a uskutoční sa v termínoch 8. júla až 12. júla a 15. júla až 19. júla. Viac informácií poskytne tréner Miloš Drgoň na tel. čísle 0905 245 182. Dievčatá, ktoré chcú navštevovať tréningy Basketbalového klubu mládeže Piešťany sa môžu prihlásiť do konca školského roka každý pondelok a štvrtok od 16.00 do 17.30 h v telocvični ZŠ na Holubyho ulici.

(inf)

 

Populárne články