Connect with us

Šport

Piešťanská mládež na Formula Future v Komárne

Published

on

Reklama

V Komárne sa konalo 3 kolo seriálu Formula Future. Súťažilo sa v dvoch súťažných disciplínach, a to vo viazaní uzlov a v jazde na motorovom člne. Samozrejme, nechýbala účasť našich domácich pretekárov z Klubu vodného motorizmu a vodných športov Piešťany, Pauloviča Lukáša, Hužoviča Jána, Pauloviča Martina a Hužovičovej Lucie. Konkurenciu im robili pretekári z Bratislavy, Malaciek a Komárna.

[singlepic id=46786 w=560 h= float=center]V mladšej kategórii sa najlepšie darilo pretekárovi z Malaciek, Vejmelkovi A. Náš domáci Paulovič L. sa umiestnil na 3. mieste. V staršej kategórii zvíťazila Szepová E. z Komárna. Piešťanec Hužovič J. obsadil 3. miesto, ďalej Paulovič M. skončil na 4. mieste a Hužovičová L. na 6. mieste.

Reklama

Zároveň sa v Komárne vyhlásilo poradie pretekárov Majstrovstiev Slovenska po celkovom súčte bodov z jednotlivých kôl seriálu Formula Future . Majstrom Slovenska sa tak v mladšej kategórii stal Vejmelka A. a Piešťanec Paulovič L. celkovo obsadil 4. miesto. Piešťanci Tomašíková K. skončila siedma a Gašpar M. deviaty.

V kategórii starších pretekárov sa stala Majsterkou Slovenska Szepová E.. Piešťanci Paulovič M. skončil ako piaty a Hužovič J. ako šiesty, Hužovičová L. skončila na siedmom mieste, Reháková N. na deviatom mieste, Reháková D. na desiatom mieste a Soviš M. na trinástom mieste. Bratia Paulovičovci sa mohli umiestniť lepšie, ale bohužiaľ sa nezúčastnili druhého kola, a tak im chýbali body v celkovom súčte.

Reklama

Vyhodnocovali sa aj jednotlivé družstvá v jednotlivých kategóriách. V mladšej kategórií sme skončili na druhom mieste. Družstvo Malacky skončilo prvé a družstvo Komárno tretie. V staršej kategórií sme sa umiestnili ako družstvo Piešťan na vynikajúcom prvom mieste. Na druhom mieste skončilo družstvo Komárno a na treťom mieste družstvo Malacky.

[nggallery id=2477]

Text: Martina Bábiková Foto: Václav Todt

Populárne články