Connect with us

Šport

Piešťanci začínajú behať spoločne

Published

on

Reklama

Príjemné počasie a vynikajúce podmienky, ktoré bežcom ponúka naše mesto, priťahujú k tomuto športu stále viac ľudí. Aj preto vznikla facebooková skupina určená pre každého, kto v Piešťanoch behá. Jej názov je WeRunPiešťany.

werunpiestanyZa krátky čas je v nej už takmer 140 ľudí, desiati z nich sa zúčastnili prvého spoločného behu. Ten sa uskutočnil v nedeľu 27. apríla. Na programe bola trať dlhá 6,4 km. Viedla od Krajinského mostu cez Lido a Železný most spať na miesto štartu.

Reklama

Inšpirovať sa navzájom, dodávať si odhodlanie a motiváciu. To sú ciele zakladateľov WeRunPiešťany. Zapojiť sa do nej môže každý, kto rád využíva trasy v Piešťanoch a blízkom okolí. Spoločné behy a ďalšie akcie si účastníci dohodnú cez Facebook. Najbližšie stretnutie bude v nedeľu 4. mája na vale pod Krajinským mostom.

Zakladatelia skupiny chcú v budúcnosti organizovať aj ďalšie akcie – nočné behy, šprintové tréningy alebo spoločné preteky. Na pomoc by chceli prizvať aj odborníkov. Preto neváhajte a ak máte radi beh, pridajte sa k WeRunPiestany aj vy.

Reklama

(mp)

Populárne články