Connect with us

Šport

Páskovanie malých judistov

Published

on

Reklama

Do klubu „Styx Fighters Gym“ zavítal 18. júna tréner z brazílskeho Rio de Janeiro Walmaro Medeiros de Sa, ktorý je na Slovensku celý tento mesiac, aby prispel k technickému rastu našich reprezentantov.

[singlepic id=15213 w=320 h=240 float=left]Súčasťou seminára v Piešťanoch, ktorého sa zúčastnili aj zápasníci z Malaciek, bolo aj páskovanie našich malých judistov (na fotke z ľava Marko Kluc, Adelka Schlosserová, Ivan Cagala a Kristián Čavojský). Tí si počínali natoľko dobre, že toto páskovanie zvládli na výbornú a dostali ocenenie v podobe žltých opaskov. Je to samozrejme veľká česť obdržať vyšší technický stupeň priamo od odborníka na slovo vzatého a to priamo od Walmara, ktorý je držiteľom druhého stupňa čierneho opasku v Brazílskom Jiu-Jitsu.

Reklama

[singlepic id=15214 w=320 h=240 float=right]Liga nových talentov Piešťany

Už 2. júla sa v telocvični Piešťanského Gymnázia (Námestie SNP 9) uskutoční ďalšie kolo Ligy nových talentov K-1 & MMA. Diváci budú mať možnosť vidieť zaujímavé zápasy podľa amatérskych pravidiel. Pozývame všetkých priaznivcov bojových športov.

Reklama

Zároveň týmto oslovujeme rodičov, deti a mládež aby si prišli vyskúšať trénovať v našom športovom klube, ktorý je momentálne najúspešnejším klubom bojových športov v našom meste. Bližšie informácie radi poskytneme na mobilnom čísle 0911 771 567 .

Patrik Schlesinger

Populárne články