Connect with us

Reklama

Nedeľný roľničkový predvianočný beh

Published

on

Reklama

Trasa najbližšie k Piešťanom, s najkrajšími výhľadmi, s predvianočnou atmosférou a štrngajúcimi roľničkami. Chcete si ju vyskúšať ? Potom príďte v nedeľu 21. decembra o 11 hodine ku kolibe a hotelu Panorama na Červenej veži nad Piešťanmi. Bude sa tu totiž konať 2. ročník sviatočného behu na Havran.
vianocny sprint na havran 2014 kopie

Trasa povedie od hotela po modrej turistickej značke na Havran a potom sa stočí doľava kúsok po červenej a končí pri Motoreste Havran. Celková dĺžka trasy je 6 kilometrov s prevýšením 250 metrov a je vhodná ako pre profesionálov tak i pre tých, ktorí behávajú rekreačne.
Pre pretekárov je zabezpečené občerstvenie – Vianočné pečivo a domáca kapustnica a malé darčeky v podobe roľničiek. Bude aj tombola, hodnotné športové ceny pre bežcov daruje novozniknutá snowboardová a lyžiarska škola Snowca (www.snowca.sk). A samozrejme nebude chýbať dobrá nálada a milí ľudia…
Ak si nechcete prísť zabehať, príďte sa aspoň prejsť a spravte niečo pre svoje zdravie pred sviatkami, plnými číhajúcich koláčikov a majonézového šalátu :D.
Špeciálna cena na ubytovanie a saunu ! 1 platí, 1 zdarma
Počas preteku je možnosť rezervácie ubytovania v hoteli Panorama na Červenej veži za špeciálnu cenu – 1 + 1, čiže jeden platí a partnera alebo priateľa môže zobrať so sebou zadarmo. To isté platí aj pre saunu ale pre dvojice v deň preteku. Hotel má vonkajšiu vírivku s výhľadom na Piešťany, moderné izby a domácu kuchyňu.
Rezervácie na čísle – 0911 95 99 81, 033 773 53 60. www.panoramahotel.sk
Registrácia na www.inviton.sk

Reklama

vianocny sprint na havran 2014

PR

Reklama

Populárne články