Connect with us

Novinky

Na štart Slovakmana sa postaví aj Petr Vabroušek, ktorý v Piešťanoch ešte nikdy neprehral

Published

on

Reklama

Do štartu jubilejného 15. ročníka Slovakmana 226 zostáva už iba pár dní. V sobotu 5. augusta sa železní muži a ženy vydajú na úmorných 3,8 km plávania, 180 km na bicykli a na záver si dajú čerešničku v podobe maratónu. Tento rok bude opäť štartovať aj český pretekár Petr Vabroušek, ktorý v Piešťanoch ešte nikdy nenašiel premožiteľa, čiže vždy keď štartoval, vyhral.


Podľa informácií od organizátorov bude štartovať podobný počet pretekárov ako vlani. S jednotkou vyrazí aktuálny majster ČR Lukáš Krpec. Dvojku má pridelenú David Jílek a s trojkou vyrazí na trať Petr Vabroušek, ktorý bude určite robiť všetko pre to, aby to v cieli vyzeralo ináč, ako na štartových číslach. 
Medzi ženami budú zrejme najväčší súboj o prvé miesto zvádzať Petra Krejčová a Helena Kotopulu. Petra skončila minulú nedeľu v Nice piata v absolútnom poradí a svoju vekovú kategóriu s prehľadom vyhrala. 
Na štarte nebude chýbať ani Martin Baláž, ktorý ako jediný na zemeguli absolvoval všetkých štrnásť Slovakmanov a teší sa na toho pätnásteho.

Reklama

Pretek odštartuje v sobotu 5. augusta o 7:00 h plávaním vo Váhu na Lodenici.

Záujemcovia o prihlásenie ešte stále majú šancu, stačí napísať na vlado.baron@slovakman.sk. 

Reklama

-red- Zdroj: FB Slovakman Ilustr. foto: -th,lt-

Populárne články