Connect with us

Šport

Na Čerenci pretekalo 205 rybárov, najťažší kapor, ktorého chytili mal 3,05 kg

Published

on

Reklama

Minulú nedeľu sa uskutočnili na Čerenci vo Vrbovom tradičné prvomájové rybárske preteky, ktoré usporiadala miestna organizácia Slovenského rybárskeho zväzu vo Vrbovom. Zúčastnilo sa ich 205 pretekárov.

[singlepic id=13121 w=320 h=240 float=left]Najväčšie množstvo rýb, spolu sedem kilogramov, ulovil Laco Dobrodenka z Vrbového. Víťazom pretekov sa stal Piešťanec Stanislav Daniš, ktorý chytil kapra s hmotnosťou 3,05 kg. Druhý skončil Jaroslav Petríček z Piešťan. Jeho kapor mal hmotnosť 2,95 kg. Tretí skončil Rado Valo z Vrbového. Ním ulovený kapor vážil 2,7 kg. Zaujímavosťou preteku bol aj úhor, ktorého ulovil jeden zo súťažiacich.

Reklama

Už nasledujúcu nedeľu 8. mája sa uskutočnia na priehrade v Chtelnici ďalšie rybárske preteky. Predpredaj lístkov pre súťažiach, vďaka ktorým budú mať v nedeľu presne definované miesto, kde budú chytať, sa začne na hrádzi pri chate už v sobotu 7. mája 2011 o 17:00 hod. Nielen pre pretekárov, ale aj pre ostatných návštevníkov bude pripravený guláš, živánska, klobásky a tombola.

[nggallery id=696]

Reklama

Autor: db Foto: Jaroslav Heler

Populárne články