Connect with us

Šport

Mladí vodní motoristi súťažili na vodách Sĺňavy

Published

on

Reklama

V sobotu 16. augusta sa uskutočnilo 3. kolo série Majstrovstiev Slovenska Formula Future. Súťaž sa tradične konala na vodách Sĺňavy, kde mladší i starší pretekári súťažili v dvoch disciplínach, a to vo viazaní vodáckych uzlov a v jazde na gumenom motorov člne.

02Tieto preteky usporiadal domáci Klub vodného motorizmu a vodných športov Piešťany v spolupráci so Slovenským zväzom vodného motorizmu pod záštitou Úradu vlády Slovenskej republiky a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

Reklama

Súťažiaci boli z oddielov KVM VŠ Piešťany, KVM INTER Bratislava a OVM Malacky. Z domácich pretekárov sa najlepšie umiestnil Paulovič Lukáš na druhom mieste, Fekete Filip skončil na treťom mieste, Rehákova Nina na piatom mieste v kategórii mladších žiakov. V tejto kategórii zvíťazil Viktorin Kristian z Malaciek. V kategórii starších žiakov sa z domácich pretekárov najlepšie darilo Hužovičovi Jánovi, ktorý skončil na treťom mieste, Hužovičovej Lucii, ktorá skončila na štvrtom mieste, Paulovičovi Martinovi na piatom mieste a Rehákovej Daniele, ktorá skončila na ôsmom mieste. V tejto kategórii sa najlepšie darilo Pajpachovi Richardovi z Malaciek, ktorý sa zúčastnil aj Majstrovstiev sveta v nemeckom Duisburgu.

REKLAMA

Reklama

MONKEY

Text: Martina Bábiková Foto: Pavol Paulovič

REKLAMApn_inline_web494

 

Populárne články