Connect with us

Novinky

Máte doma malých skokanov? Skúste krasokorčuľovanie, možno z nich raz budú hviezdy

Published

on

Reklama

Máte doma ratolesti, ktoré skáču, behajú, jednoducho nevydržia na jednom mieste. Dajte im možnosť rásť a rozvíjať svoje schopnosti, vyskúšajte krasokorčuľovanie. Skating Club Piešťany hľadá  nové talenty do krasokorčuliarskej prípravky a to už deti od 3,5 roka. Klub ponúka okrem korčuľovania aj všestrannú pohybovú prípravu vo forme atletiky, gymnastiky, baletu a tanca.

Počas dvoch pretekárskych sezón, ktoré majú pretekári klubu za sebou, sa zúčastnili viacerých pretekov, slovenského pohára a taktiež majstrovstiev Slovenska. V minulej sezóne splnila nominačné kritéria Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu pre účasť na Majstrovstvách Slovenskej republiky mladšieho žiactva a nádejí Paulína Beňová. Na nich si zmerala sily so 14-timi najlepšími pretekárkami v kategórii Nádeje 7. Jej choreografia pozostávala z prvkov, ktoré zvládajú len tie najlepšie súperky spomedzi 7-ročných dievčat. Paula vo svojej voľnej jazde zvládla predviesť zložitý skok Axel v kombinácií s Rittbergrom a umiestnila sa na peknom ôsmom mieste.

Reklama

Možno aj vaše dieťa má talent práve pre tento šport a môže v ňom dosiahnuť pekné výsledky, ale predovšetkým rozvíjať samé seba po stránke fyzickej i osobnostnej. Zápis a prvá hodina sa bude konať v nedeľu 16. septembra o 16:45 h na zimnom štadióne v Piešťanoch. Registrovať sa môžete emailom skatingclubpiestany@gmail.com alebo telefonicky +421 944 332 600.

Skating Club Piešťany vznikol z iniciatívy bývalých krasokorčuliarok klubu TJ AKO Piešťany v roku 2015. Okrem športovej krasokorčuliarskej činnosti sa venuje v kurzoch aj všetkým, ktorí sa chcú naučiť korčuľovať, alebo zdokonaliť svoje schopnosti. Od malých detí až po dospelých. Klub organizuje pre každú kategóriu záujemcov špeciálne kurzy zamerané, či už na rekreačné korčuľovanie a zdokonaľovanie techniky, alebo tiež príprava na krasokorčuľovanie, či hokej.

Reklama

Viac informácií na www.skatingclubpiestany.sk alebo na facebookovej stránke.
PR Foto: Skating Club Piešťany

Populárne články