Connect with us

Novinky

Marko „Marušo“ Rybárik: Ak bude záujem, workoutové akcie budeme organizovať častejšie

Published

on

Reklama

Street workoutové ihrisko na Vážskej ulici bolo v sobotu 6. mája dejiskom športového podujatia a zaujímavého seminára o cvičení s vlastnou váhou tela. Začiatočníci i aktívni športovci si mohli vyskúšať tréning rôznej náročnosti a dozvedieť sa viac o správnej technike. Iniciátori akcie z miestnej firmy Octago zamýšľajú, že by podobné akcie v Piešťanoch robili na mesačnej báze.

Reklama

„Hlavnou myšlienkou eventu bolo, aby sa ľudia rôznej vekovej kategórie stretli, spoločne si zacvičili, spoznali sa a naučili sa nové workoutové cviky s vlastnou váhou tela. Ak bude záujem, workoutové akcie budeme organizovať častejšie,“ povedal Marko „Marušo“ Rybárik, jeden z iniciátorov sobotňajšieho programu.

Začalo sa spoločnou rozcvičkou a pokračovalo workshopom, kde boli vysvetlené jednotlivé varianty cvikov, ich technika a správne dýchanie. Začiatočníci vyskúšali ľahšie prevedenia cvikov, pomocou ktorých zvládnu pravidelným tréningom aj ťažšie prvky. Tréneri si rozdelili ženy a mužov, ukázali im vhodné silové techniky a strečing. Na záver podujatia bola mini súťaž pozostávajúca zo zhybov, kľukov, dipov a drepov s výskokom. Dvaja najrýchlejší dostali vecné ceny od spoločnosti Octago.

Reklama

-Katarína Mareková/Foto: Octago/Aktualizované – 10:39-

Populárne články