Connect with us

Šport

Kajakár Michálek posledné tri roky priniesol z Európy vždy medailu

Published

on

Reklama

Kajakár Matej Michálek, ktorý momentálne preteká vo farbách ŠKP Bratislava avšak je odchovancom piešťanského kajakárskeho oddielu, vybojoval v polovici júla  na ME do 23 rokov bronzovú medailu. V portugalskom Montemore bol členom úspešnej K4. Je to už jeho tretia bronzová medaila z majstrovstiev Európy za posledné tri roky.

[singlepic id=33249 w=320 h=240 float=left]V rovnakom termíne a na rovnakom mieste sa konali aj majstrovstvá Európy juniorov. Piešťanci Jacko a Valo boli členmi K4, ktorá skončila na 12. mieste. Filip Valo sa predstavil aj v K1 a skončil jedenásty. Mário Janča nepotvrdil minuloročnú famóznu formu, keď bol majstrom Európy a skončil na 15-tom mieste. Ďalšou Piešťankou na ME bola Simona Šamková, ktorá skončila 13-ta.

Reklama

Piešťanský klub mal v Portugalsku zastúpenie aj medzi trénermi v osobe bývalého úspešného reprezentanta Róberta Erbana. Ten mal o to dôležitejšiu úlohu, že spolu s ďalšími členmi výpravy šoféroval auto s prívesom s lodným vybavením, ktoré prešlo tam a späť 6200 km. Pretekári cestovali na ME letecky.

[nggallery id=1825]

Reklama

Autor: re Foto: re

Populárne články