Connect with us

Šport

Kajak Moravany nad Váhom: Záver prekrásnej sezóny

Published

on

Reklama

Sobota 6. októbera dala definitívnu bodku za všetkými pretekmi v rýchlostnej kanoistike na Slovensku v roku 2012. Všetci priaznivci tohoto krásneho vodného športu sa rozlúčili priam nádherne, v Bratislave, na Rozlúčkových pretekoch.

[singlepic id=35951 w=520 h=340 float=none]

Reklama

Nielen krásne počasie , ale aj výsledky malých pretekárov z Moravian nad Váhom spríjemnili tento deň všetkým, ktorí im celú sezónu držali palce a povzbudzovali ich. Pretekov sa zúčastnilo okrem všetkých klubov zo Slovenska aj niekoľko klubov z Maďarska, či Čiech. Za športový klub  Kajak z Moravian nad Váhom pretekalo 17 pretekárov a až 6 z nich si prinieslo pre nich to najvzácnejšie – medaile.

Striebornú medailu si vybojovali na dlhých 2km tratiach  Samuel Podhradský v kat. K1 chlapci 9-roční a Michal Jurčo v kat. K1 chlapci 10-roční. Tretie miesto získali Branislav Jurčo v kat. K1 chlapci 9-roční, Mia Alice Hartaker Švecová v kat. K1 dievčatá 10-ročné, Lukáš Valo v kat. C1 chlapci 11-roční a Barbora Benková v kat. C1 kadetky. Výborne zajazdil aj Matej Danáš v kat. K1 chlapci 9-roční a ako najmladší pretekár dopádloval na skvelom 5. mieste.

Reklama

[nggallery id=1965]

Autor: Sylvia Valová

Populárne články