Connect with us

Novinky

Kajak a Kanoe Piešťany „zamykali vodu“

Published

on

Reklama

Klub Kajak a Kanoe Piešťany uzavrel tohtoročnú úspešnú sezónu záverečným spoločným stretnutím v Lodenici a tradičným zamykaním vody. Trénerka Marcela Erbanová vyhodnotila výsledky Slovenského pohára, ale aj jednotlivcov. V celkovom bodovaní Slovenského zväzu rýchlostnej kanoistiky sa klub umiestnil zo sedemnástich slovenských klubov rovnako ako vlani na 4. mieste za Komárnom, Novákmi a Šamorínom, kde je tradične silná kajakárska a priam olympijská základňa, podpora mesta i sponzorov.

Najúspešnejšími pretekármi klubu ktorí v tomto roku priniesli najviac bodov boli Daniel Rybanský, Michal Polakovič, Samuel Podhradský, Silvia Moravčíková, Matej Današ, Romana Švecová, Martin Chalás, Michal Sobolovský a Tatiana Trakalová. Ocenené bolo aj najvýraznejšie zlepšenie a titul skokan roka získali Hanka Gavorová, Lukáš Chalás, Martin Křen, Matej Jurčo, Filip Jankech a Simonka Božíková.

Reklama

Poďakovanie za darčeky a ceny k vyhodnoteniu patrí poslancovi Dušanovi Marekovi. Celý rok sa trénersky a organizačne starajú o klub a mládež prezident klubu Róbert Erban a tréneri: Marcela Erbanová, Zuzana Matušovýchová, Milan Blaho, Vladimír Husák, Milan Piešťanský a Mário Klieštenec. Za ich prácu často nad rámec povinností im patrí veľká vďaka, rovnako aj rodičom a priateľom klubu.

Napriek „zamknutej vode “ ich ešte môžete aj v týchto chladných dňoch vidieť na Váhu. Všetci trénujú a budúcu náročnú sezónu, v ktorej chcú byť ešte lepší a dosať sa medzi olympijské nádeje Slovenska.

Reklama

Text: tlačová správa/Foto: Archív klubu

Populárne články