Connect with us

Novinky

„K zápasu pristupujeme s maximálnou vážnosťou,“ vraví pred duelom s Nitrou tréner Pospíšil

Published

on

Reklama

Už dnes začína nová sezóna basketbalistiek Piešťanských Čajok. Tím dvojnásobných vicemajsteriek slovenska čaká v prvom kole basketbalovej extraligy žien nováčik súťaže BKM Junior UKF Nitra, ktorý privítajú o 18:00 na domácej palubovke Diplomat arény.

Napriek tomu, že prioritou piešťanského tímu v začiatku sezóny sú blížiace sa kvalifikačné zápasy Európskeho pohára proti maďarskému PEACU Pécs, Čajky naplno koncentrujú na dnešný zápas s tímom spod Zobora. „K zápasu pristupujeme s maximálnou vážnosťou. Je to náš prvý zápas v sezóne. Môžeme síce rozprávať o stredajšom zápase v Pécsi, ale pre nás je vždy dôležitý ten najbližší duel. Dnes začíname doma s Nitrou a koncentrujeme sa len na toto stretnutie,“ povedal tréner Čajok Martin Pospíšil.

Reklama

Čajky v úvode sezóny nebudú môcť využiť stále kapitánku Luciu Krč-Turbovú a ako zastupujúca kapitánka povedie do dnešného stretnutia tím Sabína Oroszová. Špecifický duel čaká aj mladú piešťanskú pivotku Rebeku Mikulášikovú, ktorá je práve nitrianskou odchovankyňou a v minulej sezóne pomohla svojmu materskému tímu k postupu do extraligy.

Vstupenky na stretnutie sa začínajú predávať od 16:30 hod v pokladni Diplomat arény a cena vstupného je 2 eurá.

Reklama

-Piešťanské Čajky-

Populárne články