Connect with us

Novinky

Jesenný beh okolo Sĺňavy sa blíži, partnerom bude ON Semiconductor

Published

on

Reklama

OZ Sĺňava Piešťany spolu s Atletický oddielom TJ Družba Piešťany pripravili na sobotu 21. októbra On Semiconductor Jesenný beh okolo Sĺňavy. Pripravovaný 8. ročník odštartuje tradične od Bufetu DINO o 11.00 hodine, pričom zapojiť sa môžu jednotlivci muži, ženy i deti, ale priestor dostanú aj dvojčlenné štafety. Ceny získajú prví traja v kategórii. Každý účastník obdrží občerstvenie – čaj, iontový nápoj (v cieli), obed. Výsledky budú vyhlasované priebežne, resp. po dobehnutí hlavnej kategórie.

Reklama

Kategórie
muži A, B a C (do 39, 40-49 a nad 50) – 12 km
ženy (bez rozlíšenia veku)- 12 km
najmladšie deti (rok.nar. 2005 až 2009) – 200 m
predškoláci (rok.nar. 2010 a mladší) – 100 m
štafeta 2-členná štafeta (bez rozlíšenia členov) – 12 km

Štart
11:00 hod. – štart muži + ženy + štafety – časový limit 1 hod. 15 min.
po odštartovaní mužov a žien nasleduje štart detí

Reklama

Pokyny pre štafety
Je možné akékoľvek zloženie dvoch členov, striedanie je na občerstvovacej stanici (pri vodnolyžiarskom vleku, asi v polovici trate), organizátor zabezpečí odvoz členov štafety, ktorí pobežia druhý úsek na miesto výmeny (odchod z miesta prezentácie o 10:30 !), členovia štafiet bežiacich prvý úsek nemajú odvoz do cieľa zabezpečený (do cieľa sa musia prepraviť „po vlastných“)

Štartovné
Žiacke kategórie zdarma, ostatné kategórie 3 €, štafeta 5 € (spolu za 2 členov)ŽMichal Fiala- riaditeľ pretekov – tel.kontakt: 0908 / 437 110

Upozornenie
Preteká sa podľa pravidiel atletiky a týchto propozícií, pretekári štartujú na vlastné nebezpečenstvo, za plnej cestnej premávky na moste Piešťany – Banka a na vale (cyklisti, korčuliari, chodci), sú povinní dodržovať pravidlá cestnej premávky, pokyny usporiadateľov a sú povinní podriadiť sa rozhodnutiu rozhodcu a organizátorov. Organizátor nezabezpečuje prvú pomoc. Pretekári štartujú na vlastnú zodpovednosť. Organizátor nezodpovedá za odložené veci. Po dohode je možnosť cenné veci uschovať. Organizátor má právo použiť zvukové, obrazové a iné záznamy z preteku pre propagačnú činnosť.

-red/Zdroj a grafika: Atletický oddiel TJ Družba Piešťany/Foto: archív-

Populárne články