Connect with us

Šport

Hokejisti prehrali v Michalovciach, čaká ich Senica

Published

on

Reklama

Tréner ŠHK 37 Piešťany Milan Hovorka očakáva náročnejší ročník hokejovej ligy, ako bol ten predchádzajúci. V rozhovore, ktorý bol uverejnený na oficiálnom webe klubu hovorí: „Východ má štyri silné mužstvá – Michalovce, Bardejov, Liptovský Mikuláš, či Spišskú Novú Ves.“

[singlepic id=9442 w=320 h=240 float=left]Na prvý z nich narazili Piešťanci v piatok 9. septembra, keď v Michalovciach prehrali 4:2.  Prvý domáci zápas čaká piešťanský tím v utorok 13. septembra, keď sa o 18.00 h stretnú s HC Dukla Senica.

Reklama

Milan Hovorka ďalej na webe klubu priznal, že družstvo má rezervy v obrane. „Chceli by sme sa posilniť a tieto nedostatky budeme postupne odstraňovať. V útoku sú dve formácie prakticky zosúladené a dve sa formujú,“ uviedol tréner. Piatich hráčov, ktorí z obrany kádra odišli nahradili v prípravných stretnutiach juniori. „Na brankárskom poste máme vyrovnanú dvojicu a od začiatku súťaže dostanú rovnaký priestor,“ dodal M. Hovorka s tým, že sú pripravené dva herné systémy – jeden pre zápasy doma a druhý vonku.

Súvisiace články: Na Demitru spomínajú aj Piešťanci, Svetelná show spestrí hokejové zápasy

Reklama

(mp)

 

Populárne články